Červenec 2010

New photo gallery + another new info!

30. července 2010 v 20:49 | Violet & Basee |  News & Info
CC By Kris-Stewart-Fan.blog.cz
Hello,

dneska jsme se rozhodli založit pro naši stránku i samostatnou galerii :) Takže teď děláme na dvou stránkách najednou :) Galerii najdete pod odkazem nahoře v menu a zatím je jenom základně rozdělená. Doufáme, že se vám bude líbit stejně jako blog. Přidali jsme i novou fotku POTM a další bude na řadě info o nás, sister site a taky konečně affiliates, až jich bude víc zapsáno. Ty budou rozděleni jenom na naše favourite a potom ostatní, jak je napsáno v článku k náboru, elite apod. nerozdělujeme. Zítra tu asi moc nebudeme, protože mám oslavu a Basee je u nás, takže obě se ke compu moc nedostaneme :)

Robsten kiss at after party of Eclipse

30. července 2010 v 20:09 | Violet & Basee |  Robsten
Objevila se nová fotka s Kristen a Robem z Eclipse after party. Podívejte se na tuto fotku dobře, tohle už jsou prostě Robsten Lovers :) ♥


imagebam.com

Co myslíte? :D




Site

30. července 2010 v 10:54



Media

30. července 2010 v 10:54
Articles
>Články s rozhovory o Kristen...

Interviews
>Online rozhovory...

Videos
>Videa s Kristen...

Bacis info about Kristen

29. července 2010 v 21:52 | Violet |  About Kristen
Celé jméno: Kristen Jaymes Stewart
Přezdívky: Kris,KStew
Datum narození: 9.4.1990
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie.USA
Zaměstnání: herečka
Výška: 1,68 m
Znamení: beran
Její filmy: proslavila se ságou Twilight, ale její dřívější filmy byly například Speak, In the land of women, kde hrála s Meg Ryan, Panic Room, kde hrála dceru Jodie Foster, horor Prokletí domu slunečnic, Zathura, Adventurland, Into The Wild, který režíroval Sean Penn aj. Po Twilight natočila například autobiografický snímek The Runaways, o této skupině, kde si zahrála legendární zpěvačku Joan Jett.
Rodina: otec je televizní producent John Stewart, matka je scénaristka Jules Mann-Stewart. Ma jednoho biologického bratra Camerona a dva adoptované - Taylora a Dana.


Oblíbené:

Muzika: Led Zeppelin, U2, The Rolling Stones
Herci: Emile Hirsch
Herečky: Jodie Foster, Evan Rachel Wood
Jídlo: sushi, těstoviny
Režiséři: Michael Gondry, Martin Scorcesse

Kristen's filmography

29. července 2010 v 21:40 | Violet |  Filmography
- The Safety of Object /Životní jisoty/ (2001)
- Panic Room /Úkryt/ (2002)
- Cold Creek Manor (2003)
- Speak /Mluv/ (2004)
- Catch that kid /Chyťte tu holku/ (2004)
- Undertow (2004)
- Fierce people /Nelítostná rasa/ (2005)
- Zathura /Zathura: Vesmírné dobrodružství/ (2005)
- The Messengers /Prokletí domu slunečnic/ (2007)
- In the Land of women /Na území žen/ (2007)
- The Cake Eathers (2007)
- In to the wild /Útěk do divočiny/ (2007)
- Cutlass (2007)
- Jumper (2008)
- Yellow Handkerchief /Žlutý kapesník/ (2008)
- What just happened /Co se vlastně stalo/ (2008)
- Twilight /Stmívání/ (2008)
- Adventurland /Zábavný park/ (2009)
- Welcome to the Rileys /Vítejte u Rilesových/ (2009)
- The twilight saga: New moon /Twilight sága: Nový měsíc/ (2009)
- The Runaways (2009)
- The twilight saga: Eclipse /The twilight sága: Zatmění/ (2010)
- An American girl
- On the Road
- K-11



source:wikipedia

Kristen's boyfriends

29. července 2010 v 21:39 | Violet

kris-stewart-fan.blog.cz
Aktuální přítel: Robert Pattinson

Seznámili se při natáčení Twilight ságy, která je oba proslavila a při natáčení se stali hodně blízkými přáteli. Začali spolu chodit v roce 2009, ale nikdy jejich vztah nepřiznali, ačkoliv ho i potrvdila režisérka Twilight Catherine Hardwick, paparazzi "načapali" jak se spolu na letišti drží za ruce apod. O jejich vztahu se v Hollywoodu živě diskutuje, ale ani jeden z nich nic přímo nepotvrdil.


kris-stewart-fan.blog.cz
Expřítel: Michael Angarano

S Michaelem se poznali při natáčení jejich filmu Speak a začali spolu chodit, dokonce spolu i bydleli. Byly spolu čtyři roky, ale v roce 2009 se rozešli, ikdyž Kristen o tom nikdy nemluvila.

Attractions about Kristen

29. července 2010 v 21:37 | Violet |  About Kristen
Zajímavosti:

Twilight sága

V Twilight musela nosti hnědé kontaktní čočky, protože ve skutečnosti má zelené oči
Ve třetím díle Eclipse nosila paruku
Robert Pattinson šel na konkurz pro roli Edward, když zjistil, že Kristen bude hrát roli Belly, protože si jí oblíbil ve filmu Into the Wild
S Robertem také musela zkoušet jejich vzájemnou chemii milostnou scénu na posteli režisérky prvního dílu Twilight, Catherine Hardwick
18. i 19. narozeniny slavila na natáčení
Na natáčení Twilight směla točit pouze 5 hodin denně, protože jí ještě nebylo 18. Jakmile měla narozeniny dostala dort ve tvaru hodin
Navrhla píseň od Iron and Wine, Flightness Bird pro závěrečnou scénu v Twilight, kdy Bella a Edward tančí na plese

Další filmy:

Aby se co nejvíc vžila do role Joan Jett, nechala si ostříhat i nabarvit vlasy na černou barvu
S Dakotou Fanning se stali velmi dobrými přítelkyněmi, při natáčení TR
Pro tento film dokonce nazpívala dvě písně
Na natáčení Speak se seznámila se svým budoucím přítelem Michaelem Angarano
Napsala píseň pro Into the Wild
Hlavní herec z tohoto filmu, Emile Hirsch doporučil Kristen pro roli Belly

Ostatní:

Matka pochází z austrálie
Má dva adoptované bratry
Od osmé třídy se učila se soukromým učitelem, protože měla problémy s ostatními spolužáky, kvůli jejímu hraní
Má ráda literaturu
Je členkou červeného kříže
Jako malá hrála ve reklamě na Porsche
Její herecká kariera začala v osmi letech, kdy ji viděl agent na vánočním představení
Po filmu Panic Room už se stala známou, avšak celosvětově ji proslavila až role Belly Swan v sáze Twilight.
Kdyby nebyla herečkou psala by.

Nábor nových affiliates!

29. července 2010 v 20:06 | Violet |  News & Info
Hello :)

Takže s novým blogem, nová affiliates :) Hned na začátku bych chtěla říct, že jsme se s Basee domluvili, že budeme obíhat kdy chceme. Vím, že to nebude asi někomu vyhovovat, ale aspoň prozatím to tak bude a já kdyžtak potom budu obíhat jak bude potřeba, protože Basee neobíhá :D Ale teď je tu spoustu práce, takže na to není čas :)

K tomu navazuje, že nebudeme nic dělit do elite, top nebo normal, ale elite si potom vybereme sami, naše nejoblíbenější :)

Budu spolu s Basee moc ráda, když se zapíšete, na tomhle blogu pořádně pracujeme a budem se snažit udělat ho co nejlepší, jak to bude v našich silách :)

Takže napište:

•Přezdívku

• adresu webu/blogu

Pravidla jsou, že bychom vážně nechtěli komenty typu obíhám.. však to znáte :)

Děkuju všem co se zapíšou, vaše Violet :)

Welcome to the our new site!

29. července 2010 v 19:15 | Violet & Basee
Ahoj, vítáme vás na naší nové stránce o talentované herečce Kristen Stewart. Doufám, že vám tu bude líbit a budete se vracet pro nejnovější informace o Kris :) Tento blog jsme rozhodly založit jen úplnou náhodou. Ale protože jsme kámošky, tak tohle bude úžasný blog o naší nejoblíbenější herečce.

K

Kristen Stewart

29. července 2010 v 16:22
>> zbrusu nové informace o Kristen, co se jinam nevešly...

>> Základní informace, zajímavosti...

>> Filmy, kde Kristen hrála, hraje a bude hrát...

>> drby, články...

>> Kristenin životní styl

>> Robert a Kristen...

>> ostatní...

CC By Kris-Stewart-Fan.blog.cz